Menü Bezárás

Baleseti helyszín dokumentálása

Baleseti helyszín dokumentálása

Közlekedési baleseti helyszín dokumentálása

A baleseti helyszínek dokumentáláshoz speciális úttervező modul áll rendelkezésére, amely segítségével gyorsan létrehozható az adott közlekedési helyszín.

Az útszerkesztő modullal utakat, járdákat, árkokat tervezhetünk. Ezek az utak szakaszokból állnak, melyek önállóan vagy egymáshoz kapcsolódva alkotják az utat. Az útszakaszok egyenesek vagy íveltek lehetnek, és emelkedést is rendelhetünk hozzájuk. Az útszakaszokhoz járda, árok, vagy töltés is kapcsolható, és kérhetők rájuk az burkolat jelek is. A szakaszok egymáshoz kapcsolása grafikus úton vagy adatainak definiálásával érhető el. Minden útszakasznak jellemző pontjai és adatai vannak. Emellett többféle előre elkészített csomópontok állnak rendelkezésre.

Speciális közlekedési könyvtárak gyorsítják a baleset dokumentálását. A programrendszer lehetőséget ad arra is, hogy fontosabb közlekedési csomópontok tervrajzának előzetes rögzítését elvégezzék, ezáltal a helyszínelés gyorsabban elvégezhető.

  • Felvázolják a baleseti helyszín alaprajzát.
  • Virtuális sétát tegyenek a 3D-s modellben, hogy jobban megértsék a baleset körülményeit
  • Modellezzék a balesetben résztvevők mozgását és erről filmes animációt készítsenek
  • a 3D-s modellről képeket és videókat készítsenek, hogy bemutassák a helyszínt a bíróságnak vagy más jogi csoportoknak.